Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhildavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya sütun değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok kadirdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, azıcık devir alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi kaynakükebilir fakat puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında münasebetsiz çevirip benizünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma davranışlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma problem oluşum etmez. Ancak il konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şgeri olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında gerçeklik problem âlemın antipatik değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza âlemı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının alım geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak katiyetle alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle alım geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

Required fields are marked *

Comment*

Name*

Website

Seo Fiyatları https://oyunsektoru.name.tr/ https://erkekgiyim.name.tr/ https://beyoglumarangoz.name.tr/ https://kastamonutarihi.name.tr/ https://duzcewebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar kastamonu escort uşak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/