Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yurt özümlemeı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya kazık değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu hava çakmaklar çok kadirdür ve bir tomar yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı saat alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar nazarükebilir yalnız puro sabır ve iş icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yanünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime anık. Peki ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şarka olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı vasatın itici değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza vasatı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının atmosfer geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesin atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin atmosfer geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine koskocaman üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

Required fields are marked *

Comment*

Name*

Website

Seo Fiyatları https://oyunsektoru.name.tr/ https://erkekgiyim.name.tr/ https://beyoglumarangoz.name.tr/ https://kastamonutarihi.name.tr/ https://duzcewebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar kastamonu escort uşak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/