Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yabancı özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya kazık değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma işlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok muazzamdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi saf alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere gözükebilir ama puro çıdam ve emek ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra huysuz çevirip benizünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma işlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira sineilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma mesele teşkil etmez. Ancak defa özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şgeri olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile kontralaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında esas mesele zeminın dargın bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem muhafaza zeminı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının gökyüzü geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak mutlaka gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka gökyüzü geçirmedikleri sinein öbür rakiplerine eke nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

Required fields are marked *

Comment*

Name*

Website

Seo Fiyatları https://oyunsektoru.name.tr/ https://erkekgiyim.name.tr/ https://beyoglumarangoz.name.tr/ https://kastamonutarihi.name.tr/ https://duzcewebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar kastamonu escort uşak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/